Екскурзия до Нова Зеландия и остров Фиджи ТОП ЦЕНА
 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • YouTube
 • https://www.pinterest.com/travelwith
            Контакти
         +359888900503
   
         office@travelwithus.bg

Харесайте ни!

Пътувай с нас - ние знаем как!

Travel with us- фирмено лого
БРОЙ ПОСЕЩЕНИЯ

Абонамент за нашият Бюлетин

Абонирайте се, да получавате информация за оферти и промоции

© 2019 Travel with us LTD Всички права запазени. 

1/10

ЕКСКУРЗИЯ ДО НОВА ЗЕЛАНДИЯ И ПОЧИВКА ВЪВ ФИДЖИ 

Дати: 25.02.2020 – 09.03.2020

Цена : 4 350 евро

На това пътешествие до Долната Земя, както наричат още Нова Зеландия, ще се запознаем с красивата и уникална природа на острова, ще опитаме вкусна и екологично чиста храна и ще опознаем маорската култура. Наред с това ще се насладим на кристално чистите води, бели пясъци и бита на островите Фиджи.

ПРОГРАМА

 

Ден 1: София - Истанбул

Среща на летище София, Полет София – Истанбул  с “Turkish Airlines”. Кацане в Истанбул.

Ден 2:  Истанбул – Бангкок - Окланд

Полет Истанбул – Бангкок. Стоп в Бангкок, полет за Окланд. 

Ден 3: Окланд - Фиджи

Полет за Фиджи. Пристигане в Нади и настаняване. Плаж. Нощувка.

Фиджи е великолепен и красив архипелаг, намиращ се в южната част на Тихия океан. Именно заради своята отдалеченост, той е по-скоро блян и мечта, отколкото реална дестинация за много хора. Фиджи очарова с безкрайни бели пясъчни плажове, магическо красиви островчета, лазурен океан и невероятен подводен свят. Островите на Фиджи се различават един от друг, благодарение на разнообразието на тяхната флора и фауна. То се дължи на различните климатични условия, изолацията на някои от островите на архипелага, както и заради геоложката структура на островите.

Националната кухня на Фиджи е изключително разнообразна – смесица от индийски и полинезийски и китайски стил, но хотелите предлагат и богата европейската кухня. Местните умеят да приготвят ястия, които не се предлагат на никое друго място в света. При среща с тях можете да опитате месни деликатеси от характерни за Фиджи, корени, подправки, риба и други. Някои от храните предварително са увити в бананови листа, а след това сварени в подземни пещи.

Островите Фиджи са благословени с най-прозрачната, тюркоазена вода и най-белите пясъчни плажове на света, обгърнати от пищна джунгла и виещите се реки. В допълнение към всичко това е и автентичната култура на Фиджи. Цялото това изобилие от красота и очарование, прави пейзажа  почти нереален.
В свободното време ще имате възможност за допълнителни екскурзии до някой от островите. Може да посетите с лодка остров Монурики, там е заснет филмът „Корабокрушенецът” или до остров Ясава, където е сниман филмът „Синята лагуна”

Ден 4: Фиджи

 Закуска. Свободно време за плаж и почивка или по желание /срещу допълнително заплащане - 60 евро на човек/ - круиз с катамаран до островите Маманука. По време на този три часов круиз, ще обиколим Bounty Island, South Sea Island, Mana Manaи остров Malolo. Ще имаме възможност да се гмуркаме в кристално чистите води и да се любуваме на красотата на кораловите рифове. На Beachcomber Island, ще се насладим на типичната кухня на Фиджи. Нощувка


Ден 5: Фиджи

 Закуска. Свободно време за плаж и почивка или по желание /срещу допълнително заплащане - 92 евро на човек/ - обиколка на традиционният пазар в Нади и готварски курс. Ще имаме възможност да се запознаем с традиционната Фиджийска кухня. Ще готвите с традиционни продукти, закупени лично от вас в предварителната обиколка на месният пазар. Ще видим различни техники на готвене, използвани все още в традиционната кухня. Курсът се провежда в уютни климатизирани помещения. Обиколката включва: вода, прясно изцедени сокове, чай, кафе, дегустации, обяд, рецепти, за традиционна фиджийска кухня.
Нощувка. 

Ден 6: Фиджи

 Закуска. Свободно време за плаж и почивка или по желание /срещу допълнително заплащане - 183 евро на човек/ - гмуркане сред акули. Ще бъдете участници в нещо много специално. В лагуната Бека, компания ще ви правят над 8 вида акули и още 300 вида други по-малки риби. Запознатите, ще различат тигрови акули, бичи акули, няколко вида рифови и скатови акули. Ще видите още корали и други морски обитатели. Можете да разчитате на добра екипировка и обучени водолази.Нощувка.

Ден 7: Фиджи

Закуска. Свободно време. Плаж. Нощувка.

Ден 8: Фиджи - Окланд - Тауранга

Полет за Окланд. Следва пътуване до крайбрежният  град Тауранга. Свободно време и първи впечатления от града.Нощувка в Тауранга.


Ден 9: Тауранга

Посещение на “Hobbiton”, хобитското селище от известната филмова трилогия „Властелинът на пръстените“. Връщане в Тауранга. Тук от вулканичният конус Мангануи. може да се насладите на  невероятно красивите пейзажи, които се откриват към океана и плажа Papamoa - един от най-живописните на Северният остров. Нощувка в Тауранга.

Ден 10: Роторуа

Роторуа е туристическата столица на Северния остров и е разположен на брега на голямо езеро в кратера на стар вулкан. Посещение на геотермалният парк Way-o-tapu, едно от най-интересните места на нашата планета, защото никъде, така на често не се срещат толко много гейзери, горещи извори и кални езера, както тук. Това е най-силната по геотермална активност зона в света. Близо 1200 гейзера, бълбукащи езера, земни пукнатини от който излиза различна по цвят и мирис пара, езера с различни цветове - от неоново зелено, до жълти и наситено оранжеви багри, са разположени буквалнo през две крачки.

Очаква ви приятна среща с културата на маорите. Ще имате възможност да посетите маорско селище. Нощувка в Роторуа.

Ден 11: Таупо

Отпътуване за езерото Таупо. Най-голямото езеро в Нова Зеландия, което е в централната част на Северния остров. Продължаваме към величествените водопади Хука, които се намират в туристическия парк Уейракей в близост до Таупо. Те също са една от най-посещаваните природни атракция на Нова Зеландия. От тях се изтича над 220 хил. литра вода в секунда. Възможност за разходка с лодка под водопадите. Нощувка в Таупо.

Ден 12: Вайтомо - Окланд

Пътешествието продължава към пещерите Waitomo - известни със светещите червеи. След като пристигнем ще имате едночасова обиколка с лодка в пещерата . Ще научите за живота на червеите „titiwai“, обитаващи пещерите в областта Waitomo. Ще бъдете впечатлени от гледките на светещите червеи и мрежата от ларви, които се спускат из цялата пещера. Това е едно от най – забележителните места на планетата. Продължаваме към Окланд.

Нощувка в Окланд.

Ден 13: Окланд

 Посещение на кулата Sky tower - част от гордостта на новозеландците. Висока цели 328 м, върхът на небесната кула предлага спираща дъха 360 градусова панорамна гледка към целия град. Разбира се, новозеландците са авантюристи, обичащи заниманията на открито, тъй че кулата предлага също така „скай“ разходка от външната страна на площадките за наблюдение, както и „скай“ бънджи скокове. Обзорна обиколка на града. По желание дегустация на вино, посещение на винарна Вила Мария в района на Окланд.

Нощувка в Окланд

Ден 14:  Полет Окланд – Банкок 

Ден 15:  Полет Бангкок - София

 

Хотели
Фиджи - Hilton Fiji Beach Resort and Spa 4*
Тауранга - Baywatch Motor Inn 4* 

Роторуа – Lake Rotorua hotel 3*

Таупо– Аcapulco Motor inn 3*
Окланд – Ascotia Queen 3*

Всички хотели, които сме избрали са с възможно най- добра локация и много добри ревюта, така че да може максимално добре да усетим типичната атмосфера и да се  насладим на това вълнуващо пътешествие.

 

Допълнителни мероприятия:

Фиджи

 • Круиз с катамаран до островите Маманука - 60 евро

 • Обиколка на традиционният пазар в Нади и готварски курс - 92 евро

 • Гмуркане сред акули - 183 евро

Нова Зеландия

 •  Хобитън – пътешествие в света на хобититe…Hobbiton movie set   е домът на хобитите от известната филмова трилогия „Властелинът на пръстените“ и е създаден е през 1998 година. Намира се близо до град Матамата, Нова Зеландия. Туристическото селището е отворено за посещения през 2002 година. Местността се отличава с красиви малки хобитски къщи, заобиколени от изумителна природа.  Не пропускайте да се отбиете  в  хобитската  кръчма - „Зеленият дракон“, където може да изпиете по халба бира, не с хобитски размери. Цена: 100 евро.

 •  Посещение на пещерите Вайтомо -  една забележителна мрежа от пещери, която достига дължина 45 километра. Всички са свързани помежду си от реката Вайтомо и образуват невероятен екстравагантен и причудлив подземен свят. Във Вайтомо ще се насладите една уникална и невероятна гледка, наподобяваща обсипано със звезди нощно небе, дължаща се на един особен вид светещи червеи, които обитават единствено пещерите Вайтомо - 100 евро

 • Разглеждане на геотермалният парк Way-o-tapu - Роторуа (Rotorua), едно от най-интересните места на нашата планета, защото никъде по света не се срещат толкова много гейзери, горещи извори и кални езера, както тук. Това уникално природно кътче се намира на територията на Нова Зеландия, като заема вулканично плато. Тази най-силна по геотермална активност зона в е света се намира в югозападния край на езерото Роторуа – 100 евро

 • Дегустация на вино, посещение на една от най-популярните винарни Вила Мария в района на Окланд – 110 евро

 •  Сафари с лодка под водопадите Хука – 170 евро

 •  Посещение на площадката на Sky tower – 40 евро

 •  Скачане с бънджи от площадката на Sky tower – 270 евро
   

 

Важна информация:
• Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за първият и последният ден.

• Цената на самолетните билети е калкулирана в най-ниската икономична класа. Пакетната цена за пътуването е валидна при наличие на свободни места по тази класа и подлежи на препотвърждение за всяка отделна заявка.
• Категоризацията на хотелите в Нова Зеландия не съответства на критериите за категоризация на хотелите в Европа. Някои хотели може да имат изискване при настаняване да се направи депозит  за покриване на потенциални разходи, като румсървис или мини бар за продължителността на престоя. Заплащането на депозита се извършва в брой или с кредитна карта. При напускане на хотела депозита ще бъде върнат. Депозита обикновено е в рамките на 100 новозеландски долара.

• Цените на допълнителните мероприятия подлежат на препотвърждение.
• При промяна на летищните такси от страна на авиокомпанията, ще доведе до промяна съответно и на цената на екскурзията. В такъв случай разликата трябва да бъде доплатена от клиента.
• Цената 4350 евро е за човек в двойна стая. За единична стая се налага доплащане. 
• При записване се внася депозит 50% от цената, пълно плащане до 30 дни преди тръгване.
• Минимален брой участници за осъществяване на екскурзията: 10 човека, максимален брой за група 14 човека.

 

Необходими документи:

Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане. За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от не пътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

Пътуването  НЕ Е подходящо за лица с ограничена подвижност.

 

Визов режим:

Няма специални визови изисквания.

Няма задължителни медицински и здравни изисквания.

 

В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:


• Самолетни билети за полетите: София – Окланд – Фиджи - Окланд – София.
• Летищни такси за всички полети.
• 5 нощувки със закуски  4* Фиджи

• 2 нощувки 3* Тауранга.
• 1 нощувки със закуска 3* Роторуа.
• 1 нощувка 3* Таупо.

• 2 нощувки 3* Окланд.
• Трансфер летище - хотел-летище
• Автобусна обиколка по програмата: Окланд – Тауранга – Матамата - Роторуа – Таупо – Вайтомо - Окланд
• Трансфер до всички забележителности по програмата.
• Екскурзоводска програма на български език.
• Медицински зaстраховки.В ЦЕНАТА НЕ СЕ ВКЛЮЧВА:


• Входни такси на обектите по програмата.

• Билети за градски транспорт, ако се налага.

• Допълнителни екскурзии и мероприятия по желания.

• Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини. Препоръчителна!

• Лични разходи.

Travel with us Екзотични почивки и екскурзии, индивидуални пътувания в целия свят