Почивка Сейшели - ТОП ЦЕНА - oт 1100 евро
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • https://www.pinterest.com/travelwith
            Контакти
         +359888900503
   
         office@travelwithus.bg

Харесайте ни!

Пътувай с нас - ние знаем как!

Travel with us- фирмено лого
БРОЙ ПОСЕЩЕНИЯ

Абонамент за нашият Бюлетин

Абонирайте се, да получавате информация за оферти и промоции

© 2019 Travel with us LTD Всички права запазени. 

1/9

ПОЧИВКА СЕЙШЕЛИ  - Сейшелските острови - това е раят от който няма да искате да си тръгнете

Дати: 01.10.2019- 29.05.2020   

Цена: от  1100 евро

Сейшелите са едно прекрасно екзотично място, на което сме сигурни, че няма човек който да не желае да отиде. Истински рай от смайващо красиви плажове, кристална вода, тропическа растителност и екзотични животни. Архипелага е разположен в Индийския океан, в близост до остров Мадагаскар. Общият броят на островите е 115, а само 33 от тях са обитаеми. Сейшелите имат слънчев и топъл субекваториален климат. Температурите са високи през цялата година, като най-често са между 28 и 31°C. Нощите са приятни – около 24/25°C без значение от сезона. По отношение на климата Сейшелите многократно превъзхождат по-голямата част от тропическите острови по света, тъй като попадат извън обсега на ураганите.Островите са покрити с гъсти дъждовни гори, огромно разнообразие от цветя, тропически дървета, храсти и палми. Природата гъмжи от причудливи създания, животни, насекоми и птици. Сейшелите притежават смайващо красиви плажове. Около тях – гора от кокосови палми, а под водната повърхност – уникално разнообразие от пъстри корали, риби и други морски обитатели. Или с други думи – истинска наслада за всички, които обичат да се гмуркат. 

Ако отидете на Сейшелите,силно ви препоръчваме да отседнете на остров Махе, който е едно от най-красивите и предпочитани от туристите места. Интересен факт е, че кораловите пясъци по брега никога не са горещи въпреки високите температури. Ако отидете до Сейшелите, задължително трябва да посетите и националния парк „Санта Ана“, който се състои от шест малки острова. Подводното му богатство и красота ще останат в съзнанието ви завинаги. Дано обичате коктейлите с ром, защото тук се намира прочутата дестилерия за ром Такамака, само на 5-6 км от летището. Можете да се включите и в организирана обиколка. Мястото е било имение за производство на подправки в продължение на близо 300 години, докато собствениците не решават да го подарят на държавата. След десетилетия на лошо стопанисване, преди няколко години го откупува компания, която започва да произвежда ром тук.На Сейшелите можете да срещнете и земната костенурка-гигант и зелената морска костенурка, чиито бавни движения са в пълен синхрон с живота на островите – спокоен, сякаш времето е спряло.

От Сейшелите не можете да очаквате нищо друго, освен екзотика, ситен пясък, кристални води и гледки, които никога няма да забравите. Това е същински рай, от който няма да искате да си тръгнете.

 

Хотели: 

Berjaya Beau Vallon Bay Resort und Casino 3* 

Lazare Picault Hotel 3* 

Valmer Resort 3

Coral Strand Smart Choice Hotel 4* 

BLISS Hotel Seychelles 4* 

Avani Seychelles Barbarons Resort and Spa 4* 

DoubleTree Resort & Spa by Hilton Hotel Seychelles – Allamanda 4*

Savoy Resort and Spa 4* 

Всички хотели, които сме избрали са с  много добри ревюта, така че да можете максимално добре да усетите типичната атмосфера и да се насладите на една отлична ваканция.

Тези райски острови са идеалната целогодишна дестинация за всеки, който иска да постигне хармония с природата и да се докосне до магията на тропиците. Това е мястото за перфектната почивка: спокойствие, екзотична кухня, прекрасен климат и гостоприемството на местните хора.

Важна информация:• Цената на самолетните билети е калкулирана в най-ниската икономична класа. Цената на екскурзията е калкулирана при цена на самолетния билет

666 € . Пакетната цена за пътуването е валидна при наличие на свободни места по тази класа и подлежи на препотвърждение за всяка отделна заявка.
• Настаняване в хотелите е след 14:00 часа, а освобождаването на стаите преди 12:00 часа в деня на напускане.
• При записване се внася депозит 50% от цената, пълно плащане до 20 дни преди тръгване.
• Цената може да се преизчисли за различен брой нощувки , настаняване и хранене.
• Програмата е индивидуална и представител на Travel with us придружаващ групата не е предвиден.
• Възможност за допълнителни екскурзии.

 

Необходими документи:

Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За деца под 18 г. пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от не пътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
Пътуването НЕ Е подходящо за лица с ограничена подвижност.


Визов режим:
За пътувания с престой до 90 дни българските граждани не се нуждаят от виза. За по-дълъг период се изисква виза
Няма задължителни медицински и здравни изисквания.

В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:


• Самолетни билети за полетите: София - МаХе - София.
• 9 дни / 7 нощувки със закуска в избраният хотел

• Летищни такси

• Трансфер: летище - хотел - летище

В ЦЕНАТА НЕ СЕ ВКЛЮЧВА:

• Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини. Препоръчителна!

• Медицински застраховки

• Допълнителни екскурзии и мероприятия по желание

• Лични разходи.

Travel with us Екзотични почивки и екскурзии, индивидуални пътувания в целия свят